Guide HELFO
Velg ditt språk:

DUAL Dental Tannlegeklinikk

DUAL Dental Tannlegeklinikk er et av de mest moderne og best utstyrte tannlegesenter i Gdańsk. Vår klinikk ligger i nærheten av Gamlebyen.

DUAL Dental Clinic ble opprettet for protese- og implantatprotetiske pasienter som leter etter den beste spesialistpleien og forventer de mest moderne løsningene som utmerker seg ved estetikk og holdbarhet.

Klinikken har et sertifikat utstedt av den Polske forening for endodonti og Digital Smile Design Academy.

Dr Adrian Kiepuszewski – han er en høyt kvalifisert tannlege med en brennende lidenskap for implantologi og protetikk. Hver dag gjennomfører dr Adrian behandlinger innen implantologi og protetikk – med sin lange erfaring kan han behandle de mest komplekse tannproblemer.

Klinikken har autorisasjon fra en ledende produsent av implantater Straumann. Vi benytter kun implantater fra produsentens serie Strauman BLX – betraktet som en av verdens beste.

DUAL Tannlegeklinikk får pasienter fra Norge hver dag og vårt kompetente helsepersonell sørger for at pasientene føler seg trygge og komfortable. Det er naturlig at du møter både polske og norske pasienter i venteværelset. Alle våre ansatte snakker flytende engelsk, og vi lærer oss norsk. Pasienter fra Norge kommer til oss for en rekke behandlinger fra tannfyllinger, smile makeover: porselenskroner, fasetter til implantater og sinus lift. 

Klinikken vår har et eget tannlaboratorium – DUAL LAB Tannlegelaboratorium. Dette laboratoriet er det eneste i Gdansk som har det prestisjetunge kvalitetssertifikatet utstedt av Zirkonzahn, og alle prosjekter er utført ved hjelp av systemet CAD/CAM Zirkonzahn (Computer Aided Design/Computer Aided Manufactoring). Laboratoriet arbeider i tråd med de nyeste  teknologier og bruker bare de aller beste materialer. Derfor ble DUAL  LAB Tannlegelaboratorium oppført på Zirkonzahn sin liste over anbefalte tanntekniske laboratorier. Kunnskapen og erfaringen til laboratoriets dyktige teknikere, kombinert med teknologi og kvalitetsmaterialer i øverste klasse garanterer suksess ved enhver behandling.
Laboratoriet er et studio utstyrt med den mest avanserte teknologien og et team som har opplevd i årevis. Teamet av teknikere er høyt valgt av tech. dent. Krzysztof Antoszewski og skaper ham ekstremt talentfulle keramikere.

Legene hjelper til å fylle ut skjemaene fra HELFO og hjelper med å søke om refusjon for behandlingen.

dental_logo_v2