Guide HELFO
Velg ditt språk:

DENTINEO Tannlegeklinikk

DENTINEO Tannlegeklinikk er et av de mest moderne og best utstyrte tannlegesenter i Gdańsk. Vår klinikk ligger i nærheten av Gamlebyen.

Ifølge en kåring gjennomført av GCR (Global Clinic Rating), er DENTINEO Tannlegeklinikk kåret til en av de 10 beste klinikker i Polen, og  er anerkjent både blant polske og norske pasienter. Klinikken har et sertifikat utstedt av den Polske forening for endodonti og Digital Smile Design Academy.

Zrzut ekranu 2016-06-29 o 14.45.15

 

Dr Adam Bielawski er eieren av DENTINEO – han er en høyt kvalifisert tannlege med en brennende lidenskap for implantologi og protetikk. Hver dag gjennomfører dr Adam behandlinger innen implantologi og protetikk – med sin lange erfaring kan han behandle de mest komplekse tannproblemer.

Klinikken har autorisasjon fra en ledende produsent av implantater Dentsply i Sverige. Vi benytter kun implantater fra produsentens serie ASTRA – betraktet som en av verdens beste.

DENTINEO Tannlegeklinikk får pasienter fra Norge hver dag og vårt kompetente helsepersonell sørger for at pasientene føler seg trygge og komfortable. Det er naturlig at du møter både polske og norske pasienter i venteværelset. Alle våre ansatte snakker flytende engelsk, og vi lærer oss norsk. Pasienter fra Norge kommer til oss for en rekke behandlinger fra tannfyllinger, smile makeover: porselenskroner, fasetter til implantater og sinus lift. 

Vår klinikk har i mange år samarbeidet med et ledende laboratorium i Gdansk – Antoszewski Tannlegelaboratorium. Dette laboratoriet er det eneste i Gdansk som har det prestisjetunge kvalitetssertifikatet utstedt av Zirkonzahn, og alle prosjekter er utført ved hjelp av systemet CAD/CAM Zirkonzahn (Computer Aided Design/Computer Aided Manufactoring). Laboratoriet arbeider i tråd med de nyeste  teknologier og bruker bare de aller beste materialer. Derfor ble Antoszewski Tannlegelaboratorium oppført på Zirkonzahn sin liste over anbefalte tanntekniske laboratorier. Kunnskapen og erfaringen til laboratoriets dyktige teknikere, kombinert med teknologi og kvalitetsmaterialer i øverste klasse garanterer suksess ved enhver behandling.

Legene hjelper til å fylle ut skjemaene fra HELFO og hjelper med å søke om refusjon for behandlingen.

dental_logo_v2                dentineo logo               antoszewski logo en v6