Guide HELFO
Velg ditt språk:

Digital Smile Design (DSD)

Unknown-9 Det er mange årsaker til at vi kan være misførnøyde med vårt smil – skjeve tenner, tannhull, misfarging, slitasje på tennene. I dag ønsker vi oss mer enn kun friske tenner. Et frisk men også et vakkert smil gjør at en blir betraktet som selvsikker og attraktiv, det forbedrer vår selvtillit og påvirker vårt velvære, åpner muligheter for nye bekjentskap, både personlige og arbeidsmessige. Det vakkert smil gir oss, er mulighet til å nyte livet!

        digitalSmiledesign1

Vi vet at det kan være utfordrende å ta det første steget og at det er fristende å utsette det. Du vet ikke hvor du skal begynne, hvem du skal henvende deg til, hvilken tannlege du bør velge. Du har sikkert møtt personer som var svært misførnøyde med resultater av tannbehandling og du er redd for å oppleve det selv. Du ønsker at ditt nye smil skal passe til deg, til ditt ansikt, at det er naturlig og vakkert. Skulle vi vise deg effektene til en tannbehandling ellerede i forkanten av selve behandlingen, ville du da vurdere å prøve?

 

Unknown-9

I DENTINEO Tannlegeklinikk utfører vi enhvert prosjekt ved hjelp av teknikken DSD (Digital Smile Design) for å vise deg hva vi kan oppnå takket være den nyeste teknologien innen estetisk tannpleie. Ofte er det tilstrekkelig å korrigere 2-4 tenner for å oppnå ønsket resultat. Dr Adam Bielawski fullførte omfattende kurs på DSD sitt opplæringssenter og han fikk autorisering til å anvende denne metoden i sin faglige praksis. Ha har spisskompetanse i Smile Makeover og har gjennomført hundrevis av slike behandlinger.

Hva er skallfasetter? – les mer