Guide HELFO
Velg ditt språk:

Hva gjør oss unike?

7 2

Mest avanserte løsninger innen tannpleie

Dentineo Tannlegeklinikk er et moderne tannlegesenter fullt utstyrt for alle typer tannbehandlinger. Vi spesialiserer oss på impantatkirurgi, protetikk (rekonstruksjon av gebiss, helbredelse av kjeveledd, rekonstruksjon av manglende tann ved hjelp av kroner, broer, implantatkonstruksjoner) samt på estetisk tannpleie: Digital Smile Design (tannfasetter).

Spisskompetanse i implantologi og protetikk

Dr Adam Bielawski er en tannlege med over ti års yrkeserfaring, spesialist på implantologi og protetikk. Han er anerkjent og høyt respektert blant polske og nylig også norske pasienter – tilbakevendende pasienter og strålende tilbakemeldinger er et bevis på det. Han er en meget hjelpsom, dyktig og omtenksom tannlege som får strålende tilbakemeldinger. Dr Bielawski har hatt et svært vellykket samarbeid med sitt team i flere år.

Autorisert leverandør av implantater fra ASTRA

– Dentineo Tannlegeklinikk er autorisert av svensk implantatprodusent DENTSPLY og vi bruker kun deres høyavanserte ASTRA implantater. Visste du at noen implantater kan være bedre mens noen kan være dårligere? Mange tannlegeklinikker tilbyr implantater av varierende kvalitet, ofte er disse masseprodusert i Det Fjerne Østen. I Dentineo Tannlegeklinikk anvender vi kun svenskproduserte implantater ASTRA, som har flere ganger blitt kåret til verdens beste. Et såpass bra implantat vil vare hele livet, mens billigere implantater kan medføre mange komplikasjoner. Det anbefales å velge trygge implantater av høy kvalitet.

ATImage.ashx 1224598 ATLANTIS abutments core image_01

CT-undersøkelse

– For å tilby tjenester av høyest kvalitet er Dentineo Tannlegeklinikk en av veldig få tannlegesentre i Gdańsk som er utstyrt med 3D Datatomografi, slik at vi kan fremkalle alle skannbilder umiddelbart. Detter er den høyeste standarden innen tannlegediagnostikk.

Mikroskop

– Tannlegene ved Dentineo Tannlegeklinikk er spesialister i tannbehandling der det anvendes mikroskop, som bygger grunnlag til en nøyaktig og grundig behandling.

Materialer av høyest kvalitet

– Tannlegene ved Dentineo Tannlegeklinikk bruker kun europaproduserte materialer (hovedsakelig fra Østerrike og Tyskland). Vi garanterer at vi ikke bruker billigere produkter av tvilsom kvalitet. Dr Adam Bielawski og hans team er svært opptatt av materialenes kvalitet, ettersom disse er avgjørende for behandlingen og komfort.

Komfort

– Vårt hyggelige interiør vil få deg til å føle deg vel. Vår tannlegeklinikk er ren og steril, og alle ansatte følger strenge hygieneregler. Med tanke på din komfort har vi behagelige møbel produsert av Memory Foam.

Trygghet

– Vårt Team er meget dyktig og omsorgsfull. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal føle deg godt ivaretatt.

Tannteknisk laboratorium med prestisjetung anbefaling fra Zirkozahn

– Alle prosjekter innen protetikken er utført på det høyspesialiserte Antoszewski Tannlegelaboratorium i Gdansk. Dette er et av veldig få i Polen og det eneste laboratorium i Gdańsk som anvender CAD/CAM-system levert av Zirkonzahn – en produsent for de mest teknologisk avanserte CAD/CAM-systemer for tannlegelaboratorier. CAD/CAM består av en skanner og en 3D fres og den muliggjør en dredimensjonell prosjektering av kroner og broer som deretter blir utfrest ved hjelp av fresen. Denne teknologien er den mest avanserte løsningen innen protetikk og den muliggjør å fremstille kroner med en utrolig nøyaktighet.

software-zirkonzahn-modellier collage cyrkon konstrukcja264

Vårt Laboratorium er innskrevet på listen over de anbefalte laboratorier av Zirkonzahn. Dette registeret omfatter laboratorier som følger de nyeste og mest avanserte metoder og anvender de aller beste materialer.

Kun originalt zirkon fra Zirkozahn

– Visste du at zirkon har forskjellige egenskaper, avhengig hvor den ble fremstilt? Nå er markedet dominert av billig zirkon fra Asia, denne typen zirkon blir dessverre tilbytt av de fleste tannlegene. Strukturen til den asiatiske zirkonet samsvarer verken ISO-standarder eller medisinske retningslinjer. Dette vil påvirke din helse og varighet til kronen. Zirkonet har en direkte kontakt med din tann. Hos Dentineo Tannlegeklinikk tilbyr vi eksklusivt det originale zirkonet fra Zirkonzahn, med sertifikat ISO 9001:2008 og ISO13485:2003, og som er i samsvar med retningslinjer fra European Medical Directive 93/42/EEC. Zirkonet framstilt av Zirkozahn betraktes som verdens beste. I tillegg er våre priser på Zirkonzahn ikke høyere enn hos andre tannlegeklinikker. Velg bevisst.

logo-zirkonzahn

Kvalitetssertifikat

– Hvert enkelt produkt følger med et individuelt kvalitetssertifikat med produktets grundige beskrivelse. Du kan fremvise sertifikatet til din tannlege i Norge når du skal til legekontroll.

Tilgjengelig laboratorium

– Når du kommer til DENTINEO vær gjerne oppmerksom på at vi er den eneste tannlegeklinikken som gir deg mulighet til å besøke tannteknisk laboratorium og få direkte rådgivning hos teknikeren. Sammen med teknikeren og tannlegen kan dere utarbeide en suksessfull behandlingsplan. En slik konsultasjon er svært viktig. Laboratoriet er alltid åpent og tilgjengelig for deg.

Et tett samarbeid med laboratorium er en essensiell del av vår daglige virksomhet. Vi diskuterer grundig hver behandling og gjør deretter vårt ytterste for å gjennomføre den så bra som mulig. Et implantat skal sitte helt perfekt.

Tannlegebehandlinger i ypperst kvalitet

– Laboratorium Antoszewski anvender kun materialer fremstilt av europeiske produsenter, alt fra gips til støpning, til porselen som gir kronen en naturlig nyanse – alt kommer fra PREMIUM-serie.

Tannlegebehandlinger med høy estetisk kvalitet

– Våre teknikere legger stor vekt på funksjonalitet og estetikken ved sine arbeider. Deres produkter kjentegnes av et naturlig utseende – teknikerne er eksperter på Smile Makeover.

Unikt TEAM

– Vi vet hvor verdifull din tid er og din mulighet til å reise til oss. Vi utfører mesteparten at et protetisk arbeid innen ett 3-4 dagers opphold. Ofte arbeider vi også om helgene slik at du kan glede deg over ditt nye smil allerede på mandag.

Enhver pasient er meget viktig for oss og vi har en engasjert tilnærming til hver individuelle person. Vi har alltid tid for deg, og du kan alltid være sikker på at du får vår fulle oppmerksomhet.

logo-zirkonzahn   logo   logo_kerr   Schuler-Dental-Logo_1   logo-edenta   common_logo_nsk   logo_heraeus   DENTSPLY-Implants     1222490 ASTRA TECH Implant System logo with EV butterfly       1209713-Atlantis_logotype_blue_MONOCHROME_PMS_541-D