Guide HELFO
Velg ditt språk:

Hvor mange dager skal jeg tilbringe i Gdańsk?

Et eksempel på en tur til vår klinikk for å få tannkroner eller broer fra Oslo Torp:

  1. Flyet lander i Gdańsk på mandag morgen kl. 9:35 – vi henter deg direkte fra flyplassen og kjører deg til DENTINEO for konsultasjon kl. 10:00 (klinikken ligger kun 15 minutters kjøretur unna flyplassen).
  2. Du kan nyte resten av dagen mens laboratoriet utformer din tannkrone.
  3. Tannkronen blir montert på tirsdag for eksempel kl. 17:00
  4. Du tar fly hjem på onsdag kl. 6:15 om morgenen.

 

 

Et eksempel på en tur til vår klinikk for å få skallfasetter fra Stavanger:

  1. Flyet lander i Gdańsk på mandag morgen kl. 9:35 – vi henter deg direkte fra flyplassen og kjører deg til DENTINEO. Etter konsultasjonen jobber vi med designe ditt nye smil.
  2. Deretter kan du nyte noen timer og komme tilbake til klinikken på ettermiddagen for å prøve Mock-up av ditt nye smil. Etter at vi har fått din godkjenning forbereder vi tenner til setting av skallfasetter. Vi setter midlertidige fasetter og deretter kan du nyte kvelden og hele tirsdagen. På onsdag sementerer vi den nye fasetten.
  3. Etter at skallfasettene har blitt sementert, kan du dra hjem.

 

 

Et eksempel på en tur til vår klinikk for å få implantat/implantater:

  1. Flyet lander i Gdańsk på mandag kl. 9:35 om morgenen – vi henter deg direkte fra flyplassen og kjører deg til DENTINEO til konsultasjon kl. 10:00 (klinikken ligger kun 15 minutters kjøretur fra flyplassen). Det tar rundt 1 time å sette inn implantatet.
  2. Du kan nyte resten av dagen.
  3. På tirsdag morgen kan du reise hjem.

Etter 6 måneder reiser du tilbake til Gdańsk for å få tannkrone. Behandlingsprosessen er analogisk til den ved setting av en tannkrone.