Guide HELFO
Velg ditt språk:

Implantater

ATImage.ashx

Implantat er en kunstlig fremstilt tannrot. Implantatet settes inn raskt og takket være bedøvelsen er behandlingen helt smertefri.  Det tar noen måneder til implantatet vokser inn i benet og gror. Deretter settes det en krone som blir montert til implantatet ved hjelp av et spesielt element. Kronen og implantatet blir da en enhet. Ved DENTINEO Tannlegeklinikk bruker vi implanter ASTRA produsert av DENTSPLY fra Sverige, de eneste på markedet med livsgaranti. Disse implantatene er 100% trygge og biokompatible. Med montert krone føles de som egen tann.

 

 

 

1220501 Stock abutment cement

ATLANTIS-distanser er individuelt utformede distanser til implantatretinerte, sementerte løsninger. Ved hjelp av den patenterte programvaren ATLANTIS VAD designes Atlantis-distansene individuelt med utgangspunkt i den fremtidige tannens form, noe som resulterer i enestående funksjon og estetikk.

 

 

 

1219360 ATLANTIS abutments lineup_EV1224598 ATLANTIS abutments core image_01

 

 

Antalle besøk hos legen: 2-3

Antall reiser til Gdansk: 2

Antall overnattinger: 1 tur til Gdansk = 2 dager

PRIS: Astra Implant system = 3000zł – 6.300kr

Krone på implantatet  = 2500-3000zł – 5.250- 6300kr

 

 

MULIGE REKONSTRUKSJONER PÅ IMPLANTATER:

 

rfqakoqplhmkidms4hle

all on 4/all on 6: Det er mulig o sette implantater også dersom alle tenner mangler. I slike tilfeller brukes det en protetisk bro støttet opp på fire til seks implantater.

 

 

 

 

 

 

imp_4_3

all on 2  – Locator™

 

Dersom alle tenner mangler, kan de settes en tannprotese som blir montert ved hjelp av låser plassert på to implantater. Denne monteringsmåten gjør at protesen er stabil og komfortabel ved tygging. Detter er et bra alternativ for en standard akrilprotese.

Dersom det mangler flere tenner kan disse erstattes med et implantat med krone, eller med en bro støttet opp på metallroter.

Antall besøk hos legen: 2-3

Antall reiser til Gdansk: 2

Antall overnattinger: 1 tur til Gdansk = 2 dager

Pris: fra 4500zł – 9450kr