Guide HELFO
Velg ditt språk:

Konsultasjon i forkant av reisen til vår klinikk

Dersom du vet nøyaktig hva du ønsker å få behandlet eller hvis du allerede har fått en konkret anbefaling til behandling fra din tannlege hjemme, så er dette helt fantastisk! Send oss gjerne dokumentasjonen slik at vi kan utarbeide din behandlingsplan allerede før du kommer til Gdańsk. Selvfølgelig skal våre tannleger ved DENTINEO undersøke dine tenner en gang til ved ditt første besøk.  

 

Allerede i forkanten av din reise til Gdańsk kan du sende til oss på e-post et panoramisk Røntgen bilde slik at vi kan forhånds determinere behandlingens omfang. Dersom du ikke har et slikt bilde, oppfordrer vi deg til å sende oss noen bilder av dine tenner tatt med for eksempel mobiltelefon. Et slikt bilde vil også gi oss et utgangpunkt for planlegging av et effektivt behandlingsprogram.

 

Det er helt naturlig om du ikke har full oversikt over tilstanden til dine tenner. Du har ikke oppsøkt tannlegen på lenge, du begynner å kjenne verking i tennene, du ser at tennene dine ikke ser sånn ut som du skulle ønsket. I løpet av konsultasjonen vil tannlegen foreslå en rekke løsninger i tråd med de mest avanserte teknologiene innen tannpleie. Tannlegen vil også utarbeide en detaljert behandlingsplan med prisoversikt.  Vi skal gjøre vårt beste for å fullføre behandlingen i løpet av ditt opphold i Gdańsk. 

 

Husk at du alltid kan ta kontakt med koordinatoren ved Dental Travel Gdańsk og prate om tjenester vi tilbyr. Vi kan også avtale for den en telekonsultasjon med tannlegen.