Guide HELFO
Velg ditt språk:

Våre kroner, broer, tannfasetter, inlay og onlay

 

Kroner og broer: kronen består av et underlag som er laget av enten krom-kobalt, zirkon eller keramikk (e.max)*. På toppen av dette grunnlaget legges det porselen. Kroner styrker tenner de ligger på og beskytter mot karries. Samtidig hindrer kroner ikke forandring av farge, form og stilling av tenner.

Kronen blir sementert på toppen av en tidligere forberedt og slipt tann.  

Antall reiser: 1

Antall overnattinger: 2-3

PRIS: kronen festet på et grunnlag av krom- kobolt: 900zł/1.890kr

Kronen festet på et grunnlag av zirkon/keramikk (e.max): 1600zł/3360kr

 

*grunnlagene til våre kroner er laget i CAD/CAM-system ved bruk av originale produkter fra Zirkonzahn. Les mer her.

 

 

Bro blir satt når du mangler en eller flere tenner ved siden av hverandre. Broen består av flere kroner forbundet med hverandre. Den blir sementert opp på tenner rundt – pilarer. Broer kan også festes på implantater, og det brukes akkurat samme grunnlag som ved kroner.

Antall oppsøk: 2-3

Antall reiser til Gdańsk: 1

Antall overnattinger: 2-3

PRIS: antall kroner i broen x pris per krone

 

 

Se hvordan vi designer kroner ved hjelp av CAD/CAM Zirkonzahn 

 

 

Skallfasetter: Dette er noen veldig tynne skall av porselen (laget manuelt på laboratorium) som er limt på framsiden av tenner. Tannfasettene har som oppgave å forbedre smilets estetikk ved å gi tennene en fin form, lengde og farge. Ofte kan fasettene erstatte en langvarig ortodontisk behandling.

En ekstra fordel ved fasetter er et forholdsvis lite inngrep i tann slik at mesteparten av tannen blir uberørt. Under skallfasetten forblir tannen din levende og frisk. Skallfasetter er fullstendig motstandsdyktige mot misfarging fra for eksempel kaffe, vin, te. Fasettene er også svært solide, de verken smuldres eller slites. De blir montert til tannen på den måten at de blir en integral del av den – en skallfasett skal aldri løsne. For dr Adam Bielawski er skallfasetter en del av hans profesjonelle hverdag  – han har gjennomført hundrevis av slike behandlinger.  

 

Antal besøk hos legen: 3-4

Antall reiser til Gdansk: 1-2

Antall overnattinger: 1 tur til Gdansk = 4 dager eller 2 turer på 2 dager hver

PRIS: 1600zł/3360kr

 

 

Inlay og onlay: Dette er noen svært estetiske tannfyllinger, satt som regel på molar tenner. De er et bra alternativ for tradisionelle fyllinger. Inlay og onlay er laget av porselen eller kompositt i laboratorium. Det gjør det mulig å rekonstruere tannens naturlige form og tekstur. Dersom du har mørle amalgamfyllinger, kan du gjerne vurdere å bytte dem med onlay/onlay.

Antall besøk hos legen: 2-3

Antall reiser til Gdansk: 1

Antall overnattinger: 2-3

PRIS: kompositt 850zł/1780kr

Porselen 1300zł/2700kr