Guide HELFO
Velg ditt språk:

Teknologi

Tomograf 3D

– For å garantere tjenester av høyest kvalitet har vi utstyrt DENTINEO Tannlegeklinikken med den mest avanserte Tomograf 3D, som gjør det mulig å fullføre en bildediagnostikk umiddelbart. Dette sikrer deg bilder av høy kvalitet, trygghet samt en rask og grundig diagnose.

Undersøkelse ved hjelp av Tomograf er et verdifullt verktøy i flere områder innen tannpleie:

– implantologi,

– endodonti,

– ortodonti,

– kirurgi.

Takket være Tomografi får vi et 3D-bilde som muliggjør en umiddelbar og nøyaktig analyse av anatomiske strukturer og en tredimensjonal rekonstruksjon. Dette garanterer en riktig diagnose og utarbeidelse av behandlingsplan, samt en tett kontroll og evaluering.

Den 3D bildediagnostikken gir oss mulighet til å finne nøyaktig årsaken til smerten. Tomografisk undersøkelse er et grunnlag til planlegging av tannbehandling. Et tredimensjonalt bilde gir oss nøyaktige opplysninger om beinvolum på stedet der vi skal utføre en behandling. På denne måten vet vi hvor stort implantat vi skal bruke. Setting av implantat er dermed helt trygg og vi kan unngå risikoer for skader av viktige strukturer, som for eksempel av alveolar nerve.

image_midi-2image_midi

 

 

6

Quick sleeper

– Et unikt system for en umiddelbar og effektiv bedøvelse uten sidevirkninger typiske for tradisjonelle metoder. DENTINEO Tannlegeklinikken er en av de aller første i Gdańsk som tilbød denne metoden. QuickSleeper, et produkt utviklet av DHT (Frankrike), er et moderne og patentert bedøvelsesmetode anvendt i tannpleie, som er styrt av mikroprosessorer. Selve bedøvelsen er smertefri og umiddelbar. Dette er av stor betydning for pasienter som er redde for smerter og den konvensjonelle bedøvelsen.

 

quicksleeper

 

 

Mikroskop

– behandlinger utføres ved hjelp av mikroskop. Takket være dette instrumentet kan tannlegen oppdage karies i tidligere stadium og behandle tannhull nøyaktigere. Et mikroskop hjelper til å kartlegge alle tannkanalene under rotbehandling. Mikroskopet brukes også til å forberede tenner til protetisk behandling for å sikre en utmerket tetthet og varighet.

IMG_5541

 

 

 

digitalSmiledesign1

DSD teknologi (Digital Smile Design)

– et dataprogram for designing av et perfekt smil. Dette programmet anvendes til visualisering av hvordan smilet ditt kan forbedres ved hjelp av protetikk. Den største fordelen ved denne metoden er at du kan se effektene før selve behandlingen begynner. Ved hjelp v programmet og maler innfører vi forandringer direkte på pasientens bilde. Deretter på grunnlag av bildene lages det i laboratorium en MOCK-up, som til slutt settes på tennene for å presentere sluttresultater.

 

Unknown-9

 

 

 

264

Zirkonzahn CAD/CAM

(Computer Aided Design/Computer Aided Manufactoring). Takket være denne metoden, som er anvendt i Laboratorium ANTOSZEWSKI, er det mulig å skanne med en mikroskopisk nøyaktighet og utforming av krone I et dataprogram. Menneskeøye er ikke like nøyaktig som CAD/CAM. Deretter blir den virtuelle kronen utformet ved hjelp av en 3D fresemaskin med en mikroskopisk presisjon. Dette betyr at din tannkrone vil passe perfekt, den vil også sitte veldig tett og vil tjene deg i mange år.