Guide HELFO
Velg ditt språk:

Vårt team

IMG_5867-Edit-1024x1536Dr Adam Bielawski

– eier av DENTINEO Tannlegeklinikk, er uteksaminert ved Tannlege Institutt ved Det medisinske universitetet i Gdańsk. En brennende lidenskap for tannpleie har gjort ham svært anerkjent hos både polske og norske pasienter, som betrakter ham som en meget dyktig og nøyaktig lege. Gjennom mange år har han satt høyest mulig standard for tannbehandling i sin klinikk

Adam Bielawski fordyper seg stadig i sitt fag ved å delta i kurs og seminar verden over, med formål å innføre de nyeste strategiene i sin tannlegepraksis. Han spesialiserer seg på protetikk og implantologi. Han  er også en av de få polske tannleger som deltar i prestisjetunge spesialkurs i implantologi på Goethe Universitetet i Frankfurt am Main.

Han er medlem i en rekke tannlegeforeninger, blant annet: Den polske implantologiforening (PSI), Den polske endodontiske forening (PTE), Den polske periodontiske forening (PTP) og den tyske Deutsche Gesellschaft für Orale Implantologie (DGOI). Adam Bielawski ble dessuten tildelt en fellowship-status på International Congress of Oral Implantogists (ICOI). 

Takket være hans strålende personlighet, hjertelighet og hjelpsomhet blir til og med den mest vanskelige behandlingen en hyggelig opplevelse.

IMG_5803-Edit-1024x1536

Dr Jacek Januszewski

– Uteksaminert fra Tannlege Institutt ved Det medisinske universitetet i Gdańsk, dr Adam Bielawski sin „høyre hånd”, med lidenskap for mikroskopisk tannpleie, spesialist innen tannrotbehandling. Jacek Januszewski utvider kontinuerlig sin kompetanse og deltar aktivt i postdiploma kurs. Han er dyktig, hyggelig og svært omtenksom.

 

IMG_5323Dr Alicja Ramsz

– Uteksaminert fra Tannlege Institutt ved Det medisinske universitetet i Gdańsk, utvider stadig sin fagkompetanse ved å delta i lokale og internasjonale kurs, med fokus på avansert endodonti og tannbehandling med bruk av mikroskop. En meget hjelpsom, hjertelig og tålmodig tannlege.

 

IMG_5008Dr Anna Osińska

– Uteksaminert fra Tannlege Institutt ved Det medisinske universitetet i Gdańsk, hun har en fantastisk tilnærming til engstelige pasienter. Hennes lidenskap er protetikk og estetisk tannpleie.

 

Vårt hjelpeteam består av følgende tannpleieassistenter:

IMG_5758-Edit-1024x1536Aneta Rzepnikowska

 

 

IMG_5114Adrianna Olszewska

 

Anna BrokosIMG_5793-1024x1536

_E0A9988_9Dr Ewelina Antoszewska, PhD

– Er hoved koordinator ved Dental Travel Gdańsk, hun er også din kontaktperson og rådgiver. Hun vil veilede deg gjennom hele behandlingen.

Uteksaminert ved Doktorgradstudiet på Legeavdelingen ved Det medisinske universitet i Gdańsk, tidligere foreleser ved Det medisinske universitet i Gdańsk, har i flere år undervist på avdelingen English Division unge leger og tannleger, også de fra Sverige og Norge.  Sammen med sin ektemann Krzysztof Antoszewski driver hun ANTOSZEWSKI Tannlegelaboratorium. I de siste 3 årene har hun også vært ansvarlig for koordinasjon av behandlinger for norske pasienter i DENTINEO Tannlegeklinikk. Målet med samarbeidet med DENTINEO Tannlegeklinikk er å bistå norske pasienter  å finne en trygg, sikker og høyt respektert tannlegesenter.  Takket være sin eksepsjonell teoretiske kunnskap innen tannpleie kan dr Antoszewska besvare utfyllende på alle dine spørsmål og veilede deg gjennom hele behandlingsprosessen.

 

Krzysztof-AntoszewskiTannlegelaboratorium ANTOSZEWSKI

– et av veldig få i Polen og det eneste i Gdańsk, ble tildelt et prestisjetungt sertifikat fra Zirkonzahn og fra den sveitsiske metodologiskolen Gerber. Gründeren og den daglige lederen er MSc, BA of Dent. Tech. Krzysztof Antoszewski – uteksaminert fra Tannlege Institutt, avdeling for Tannpleieteknikk ved Det medisinske universitetet i Gdańsk. Sammen med sitt dedikerte team løser de hver dag komplekse tanntekniske problemer. Laboratoriet spesialiserer seg i estetisk tannpleie, implantater og reparasjon av kjeveledd.  Hans avanserte laboratorium fikk høy annerkjennelse hos høyt respekterte tannleger, blant annet hos dr Adam Bielawski, som har i flere år vært hans samarbeidspartner.